Change language
nlendefrse
T:  0227 606700
search

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the formMaatregelen Corona virus

16-03-2020
Compri Aluminium heeft vorige week al voorzorgsmaatregelen getroffen betreffende het COVID-19 virus dat actief is. Wij volgen de aanwijzingen van het RIVM en zullen u op de hoogte houden omtrent de ontwikkelingen.

Voorlopig hebben wij alleen leverproblemen met de solar montagematerialen, de overige producten zijn nagenoeg allemaal in ruime mate voorraadig en leverbaar.

De volgende maatregelen hebben wij als bedrijf getroffen;

- Chauffeurs mogen geen persoonlijk contact meer hebben met klanten en moeten zoveel mogelijk zelf lossen en de zeilen los maken van de trailers.

- Onze buitendienst medewerkers mogen niet meer aan de zaak komen.

- Onze buitendienst medewerkers mogen geen bezoek meer brengen aan klanten zonder voorafgaande toestemming van de directie.

- Chauffeurs van toeleverende bedrijven mogen geen persoonlijk contact maken met onze expeditie medewerkers.

- De pauzes in ons bedrijf zijn opgedeelt in drie delen zodat we zo min mogelijk persoonlijk contact hebben met elkaar intern.

- Collega's die klachten ervaren die in de buurt komen van een van de symptomen worden gevraagd dit zo snel mogelijk te melden en thuis te blijven.

- Door het hele bedrijf hebben wij pompjes met alcohol en wegwerphandoekjes geinstalleerd voor een schone en veilige werkomgeving.

- Afhalen van materialen kan alleen nog bij voorafgaande aanmelding, onze mensen zetten het materiaal op de parkeerplaats en zullen niet helpen het in te laden.


Wij doen er alles aan om u de continuiteit te bieden die u van ons gewend bent maar kunnen dit niet garanderen. Voorlopig hebben wij geen leverproblemen. 

Mocht u vragen hebben omtrent bovenstaande dan kunt u altijd contact opnemen met iemand bij ons op kantoor.© 2015 2021 Compri Aluminium       Our General Terms and Conditions apply to all of our deliveries