Change language
nlendefrse
T:  0227 606700
search

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the formRenovatie totaal: TrimClix

06-07-2016
In de juni 2016 uitgave van Renovatie totaal was te lezen de TrimClix exclusief verkrijgbaar is bij Compri.

Renovatie van platte daken kan een stuk eenvoudiger

Bij het renoveren van platte, bitumineuze daken is het afwerken van de rand relatief veel werk. Het slopen van de oude aluminium dakrand is behoorlijk arbeidsintensief. Vervolgens zijn in de meeste gevallen de nodige herstelwerkzaamheden nodig om de nieuwe dakrandprofielen te kunnen plaatsen.

Kan dat niet eenvoudiger? Dat kan met de nieuwe gepatenteerde oplossen, genaamd TrimClix. "Naast eenvoudiger kan renovatie van platte daken ook een stuk sneller", vertel Jan Meijer. Meijer is accountmanager bij Compri, waar TrimClix exclusief verkrijgbaar is. "De TrimClix wordt op de bestaande daktrim geklikt. De oude bitumen daklaag en daktrimmen blijven zitten, dus geen sloopwerk. De dakrenovatie is sneller gereed en er hoef een stuk minder afval afgevoerd te worden. Dat scheelt natuurlijk ook in de kosten."

Het TrimClix syseem bestaat uit het dakrandprofiel, speciale hoekstukken en de benodigde koppelplaatjes. Het profielsysteem is uit voorraad leverbaar in brute, geanodiseerde en gemoffelde uitvoering. TrimClix is exclusief verkrijgbaar bij Compri Aluminium. Voor meer informatie of vragen kunt u zich wenden tot Jan Meijer 06-12567804 of Roy Gagliardi 06-17728348.© 2015 2021 Compri Aluminium       Our General Terms and Conditions apply to all of our deliveries