Change language
nlendefrse
T:  0227 606700
search

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the formStandaard Sea Side A1 voorbehandeling

03-02-2020
Compri Aluminium staat voor kwaliteit en duurzaamheid, het voorbehandelen van aluminium producten met een Sea Side A1 voorbehandeling wordt steeds vaker toegepast om een langere levensduur te garanderen van uw aluminium product. Hierdoor is het eindproduct kwalitatief beter en wordt de levensduur verlengd, hetgeen de duurzaamheid ten goede komt.

Vanaf 1 februari 2020 zijn onze producten standaard Sea Side A1 voorbehandeld volgens de Qualicoat specificaties. In de prijs veranderd niets, wij zijn er van overtuigd dat wij u hiermee een meerwaarde kunnen bieden bij de aanschaf van aluminium producten. 

Al uw aluminium producten zullen dus voortaan minimaal 2 g/m² worden afgebeitst in onze chemische voorbehandelingsreeks alvorens te worden gecoat. Wij voorzien in deze maatregel om eventuele te hoge concentraties aan storende legeringselementen in het aluminium op te vangen. In tijden van duurzame economie komt er vanzelf steeds meer gerecycleerd aluminium op de markt waardoor de kans op onreinheden in de aluminium legeringen ook groter wordt. Deze verontreinigingen neutraliseren wij door een diepere beits. Tegelijkertijd zullen uw gecoate producten ook beter behandeld zijn voor toepassingen in wat agressievere atmosferische omstandigheden.© 2015 2021 Compri Aluminium       Our General Terms and Conditions apply to all of our deliveries