Change language
nlendefrse
T:  0227 606700
search

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form



Topkwaliteit Solar bevestigingsmateriaal

15-02-2013

SInds vorig jaar heeft Compri aluminium een complete lijn Solar bevestigingsmaterialen in haar assortiment. Voor platte,- en hellende daken bent u bij ons aan het juiste adres. Het productenscala is opgebouwd uit artikelen voor budgetdaken tot aan zware kwalitatieve plaatsingsoplossingen met maatwerk advies.



De professionele montage van zonnepanelen garandeerd een snel en eenvoudig montageplan. De voordelen hiervan zijn snelle montage, op maat gezaagd en verpakt op uw werk, montage door middel van slechts 2 type gereedschappen. Kortom : een zeer professionele en kwalitatieve uitstraling.

Dit uitgekiende systeem van universele bevestigingen voor snelle en veilige montage van alle noodzakelijke onderdelen van een draagconstructie. Er is slechts een enkel gereedschap nodig, namelijk imbussleutel van 6 mm. Nadat de dakhaken of profieldragers op het dak zijn aangebracht, kunnen alle daarop volgende montageonderdelen met dit gereedschap worden bevestigd: de montageprofielen, klemhouders, etc. Dit betekent een tijdsbesparing van ongeveer 30% bij de opbouw van de draagconstructie. Een merkbare tijd-, en kostenreductie.

Het systeem beantwoordt aan alle veiligheidstechnische voorwaarden en normen.

Een greep uit ons assortiment :

– Stokschroeven en accesoires
– Rand-, en middelklemmen in diverse uitvoeringen
– Multiklemmen
– Grote verscheidendheid van montageprofielen
– Carport-systeem

Bel voor meer informatie of een afspraak onze SOLAR specialisten Janfrans Kor 0227-606704 of Roy Gagliardi 06-17728348.



© 2015 2024 Compri Aluminium       Our General Terms and Conditions apply to all of our deliveries