Change language
T:  0227 606700
zoeken

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

VISIE

Ons uitgangspunt is dat wij elke vraag naar aluminium bouwprofielen kunnen vertalen in een perfect en esthetisch eindproduct. Logisch, wij hebben bijna vijftig jaar ervaring in aluminiumverwerking, in alle sectoren van de bouwwereld.

Ons tweede doel is om steeds op het ideale moment te leveren, precies wanneer u het nodig heeft. Dit kunnen wij garanderen omdat wij vrijwel alle bouwprofielen en hulpstukken zelf ontwikkelen en produceren: wij beschikken over een modern machinepark om het beste resultaat te garanderen. Bovendien beschikken wij als voorraadhoudende groothandel over alle logistieke faciliteiten om een stipte levering op de bouwplaats te garanderen. Wij bezorgen waar u werkt!

Compri Aluminium heeft zich door de jaren heen geprofileerd als een innovatieve, meedenkende partner die betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. Probeer ons uit, u zult zeker ook tevreden zijn. Wat mogenwij voor u doen?

Kernwaarden

  • Betrouwbaar
  • Duurzaam

Werkwijze

Het aantal toepassingen van aluminium in de bouwsector stijgt snel.  Aluminium is sterk, licht, onderhoudsvrij en kan zowel in blanke, geanodiseerde als gemoffelde uitvoering geleverd worden.

Door haar innoverende beleid blijft Compri Aluminium voorop lopen in het ontwikkelen van nieuwe toepassingen in aluminium of de uitvoering van speciale projecten. Wij bedenken, produceren en verkopen producten en systemen van bewezen topkwaliteit en streven daarbij naar 100% tevreden klanten. Wij gaan graag in het vroegste stadium rond de tafel met u om samen tot de beste oplossing te komen.
© 2015 Compri Aluminium    Op al onze leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing